Home       Contact        Facebook      

Discobar Imagine Music (Oost-Vlaanderen, Gent)
DJ Thierry Heldenbergh  
0496 / 97 25 45

DJ Trouwfeest & DJ Trouwfuif

Oost-vlaanderen, West-vlaanderen, Antwerpen & Vlaams-Brabant


Romantische openingsdans op Trouwfeest.

 

Alvast mijn welgemeende felicitaties!

 

Huwelijksfeest op maat:

 
Zowiezo wordt de muziek zoveel mogelijk aangepast aan de gasten en jullie persoonlijke smaak. 
Volgende kan echter ook aangepast worden om er een persoonlijk huwelijksfeest van te maken: 
    - een eigen openingsdans
    - vuurwerk
    - bijkomende sfeerverlichting voor de feestzaal (achtergrond)
    - lasershow, stroboscoop, extra luidsprekers, ...
 
Andere ideeën kunnen besproken worden, zodat jullie een uniek huwelijk zullen hebben.

 

Openingsdansen:

Ik zou hier een lange lijst kunnen plaatsen van veelgevraagde openingsdansen, maar heeft dat veel nut? De openingsdans is een heel persoonlijk liedje dat veel voor jullie betekent.
Ik heb jonge koppels zien kiezen voor een oud en romantisch liedje, of oudere koppels die kiezen voor een heel recent nummer.
Geeft jullie openingsnummer een goed gevoel aan beiden? Dan zitten jullie goed.
 
De openingsdans vind ik het meest romantische moment van de avond, een moment van rust na een drukke dag.  Dit is het moment waarop jullie aan de voltallige familie en vriendenkring tonen dat jullie ook gevoelsmatig man en vrouw zijn. Dus geen gebabbel tussendoor, en het hele nummer wordt uitgespeeld. Ik vraag aan de genodigden om even niet te babbelen, zodat jullie ongestoord kunnen genieten van dit moment.

 

Speciale / Moderne openingsdans:

Het hoeft niet steeds de traditionele openingsdans te zijn. Steeds meer krijg ik de vraag om een openingsdans te mixen. Hierbij wordt meestal een dansje ingestudeerd. Indien hiervoor voldoende geoefend is, kan dit een toffe openingsdans worden. 
Indien het echter niet vlot verloopt tijdens het oefenen, zou ik het niet aanraden. Door de zenuwen zal het de avond zelf gegarandeerd fout lopen. 
Hou het dus eenvoudig: bvb gedurende anderhalve minuut een traditionele slow, met erachter 1 toffe dans gemixt. Hiermee kun je een toffe & creatieve openingsdans maken. 
Indien nodig, kan ik een professionele mix maken op voorhand, zodat jullie een goede versie hebben om te oefenen. En het klinkt een stuk beter dan een 'Doe-het-zelf'-mix :-) .
 

   

 
 

Vuurwerk

Voor een huwelijk is indoor-vuurwerk ('Pyro-technics') bij de openingsdans spectaculair. Dit kan van eenvoudig, tot zelfs op maat gemaakt. Vraag echter aan de zaaluitbater of dit wel mag.
Er gelden ook enkele veiligheidsmaatregelen.
 
 

Extra zaalverlichting

Voor het inrichten van bvb een parochiezaal, magazijn, ... . Met een kleine meerprijs kan ik de zaal een heel andere uitstraling geven.
 
  
 

Ideetjes

 
* Kousenband verkopen en/of wegschenken:
Als je de kousenband voor geld wil wegdoen, is het voor iedereen leuker als de mannen bieden tegen de vrouwen: per euro dat de mannen bieden gaat de rok 1 cm omhoog, per euro dat de vrouwen bieden gaat de rok 1 cm naar beneden.
Kies 1 vrouw en 1 man uit die goed de mensen meekrijgen: de vrouw gaat rond voor de vrouwen, de man voor de mannen. Elk hebben ze een draadloze microfoon, en zodoende kan iedereen via de luidsprekers perfect volgen hoe het verloopt. Ik zorg voor een leuk melodietje erbij. 
 
Wanneer de kousenband zichtbaar wordt , doet de bruidegom de kousenband eraf met zijn mond.
Alle ongetrouwde mannen moeten dan langs de kant staan, waarna de bruidegom de kousenband weggooit. De man die de kousenband vangt, zal de volgende zijn die trouwt. Dit is dus de mannelijke variant van het weggooien van het bruidsboeket.
Op die manier betrek je de hele zaal erbij, ook de vrouwen.
 
Je kunt de kousenband ook enkel wegschenken, zonder het eerst te verkopen. Dit wordt zelfs meer gedaan.
 
 
* Ballonnen:
 
Merk op: ik verdeel zelf geen ballonnen, maar vond dit wel iets hebben. De eerste 2 foto's waren op een Trouwfeest aan het Kasteel van Zwijnaarde.
 
Ballonnen op Trouwfeest. DJ Trouwfeest Kasteel van Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen), met discobar. Ballonnen op Trouwfeest. DJ Trouwfeest Kasteel van Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen), met discobar.

 
 

Saaie kerk?

  

 

Pancake Housewife...

   

 

Oops!

 

 

   © 2018, Discobar Imagine Music. 

Alle elementen aanwezig op deze site, zij het foto's, grafisch werk, illustraties, Internet codes, tekst, enz. zijn het exclusieve eigendom van Discobar Imagine Music en mogen onder geen geval en op geen enkele manier worden gekopieerd of van deze website worden genomen. Discobar DJ Trouwfeest DJ Trouwfuif DJ Huwelijk DJ Personeelsfeest DJ Jubileum, met eigen discobar. Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant. TrouwfeestDJ.be