Home       Contact        Facebook      

Discobar Imagine Music (Oost-Vlaanderen, Gent)
DJ Thierry Heldenbergh  
0496 / 97 25 45

Leuke momenten & spelletjes

 

Sommige feesten springen er door één of andere reden uit, meestal omdat de familie iets leuks organiseert. Nog geen enkele keer moest het trouwkoppel iets doen tegen hun zin, waardoor het een leuk accent gaf aan het feest. Misschien enkele leuke ideeën voor jullie feest? 
 
- de bruid moest geblinddoekt haar man herkennen, door enkel de kuiten van 8 mannen te betasten. Ze koos voor haar vader :-)
- de bruid & bruidegom hadden elk een 'ploeg' van 6 mensen. Beiden kregen een lang koord, dat iedereen van hun ploeg telkens onder de kleren moest doorschuiven: via de keel naar binnen en via de broek/rok terug naar buiten. De laatste van de ploeg moest op het einde een pintje Ad Fundum uitdrinken.
- Valse security & kelner: de 'security' was een goochelaar die tijdens de controle vanalles uit jouw mouwen schudde, terwijl de eigenaardige kelner wel proper werkte, maar bvb met droge spaghetti rondliep op de receptie, of de bloemetjes water begon te geven ...
 
- Koppel moet quiz over elkaar beantwoorden: rug tegen rug op een stoel moest het koppel hun schoenen uitdoen en hiervan 1 schoen aan hun partner geven. Bij de gestelde vragen moesten ze antwoorden door de gepaste schoen op te steken. Leuk!
 
- Spelende konijntjes in de tuin: tijdens het voorgerecht hadden 2 gasten zich volledig als konijn verkleed en huppelden in de tuin achter elkaar. Tof begin van een feest!
 
- Buikspreker: Na het dessert verzorgde de buikspreker een toffe show waarmee hij de hele zaal meekreeg. Ook voor het trouwkoppel zelf was het leuk.
 
- Trouwkoppel moet biechten: geknield op een stoel en met een pastoor moesten ze opbiechten waarvoor die vuilbak met een draadnet diende, en die jeneverfles, ... .
 
- Levensverhaal projecteren: de hele familie kan tussen 2 gangen door op een groot scherm even meekijken in het foto-album. Zowel bij een huwelijk, Jubileum of verjaardag is dit leuk.
 
- Indoor-vuurwerk bij de openingsdans: Spectaculair. 
 
- Mobiele frituur + mini-crèmekar: eenvoudig maar heel gezellig. Vooral de komst van de crème-kar was leuk: we hoorden zo'n typisch melodietje en verwachtten een camionnet, maar bleek dat het om een snoezige Smart ging. Leuk.
 
- Sketch over het trouwkoppel: over de zwangerschap van hun ouders en hoe het koppel elkaar had leren kennen. Leuk, en niet confronterend voor het koppel.
 
- Gedicht voor het trouwkoppel: een vriendin las een mooi gedicht voor met bijpassende muziek, en bij iedere wens gaf een vriend/vriendin hen een roos & een kus. Eenvoudig maar welgemeend: een kippevel-moment.
 
- Stoelendans: een klassieker, maar doordat het goed georganiseerd was kreeg ze de hele zaal mee.
 
- Autoportier als geschenk: omdat de trouwer rally rijdt, hadden ze een identieke deur van een oude auto gehaald + op dezelfde manier versierd. Grappig zicht, zo'n autodeur op een receptie.
 
- Dans + geschenk voor het koppel: een meisje deed een moderne balletdans met een paraplu. Op de laatste noten van het liedje gaat ze achter het koppel staan en opent de paraplu, waardoor er allemaal geldbriefjes aan koorden naar beneden dwarrelen. Ontroerend & creatief!
 
- Fakkels bij de openingsdans: 4 kelners met elk een fakkel begeleiden het koppel naar de dansvloer en tijdens de openingsdans blijven ze elk op de hoek van de dansvloer staan.
 

   © 2010, Discobar Imagine Music. 

Alle elementen aanwezig op deze site, zij het foto's, grafisch werk, illustraties, Internet codes, tekst, enz. zijn het exclusieve eigendom van Discobar Imagine Music en mogen onder geen geval en op geen enkele manier worden gekopieerd of van deze website worden genomen. Discobar DJ Trouwfeest DJ Trouwfuif DJ Huwelijk DJ Personeelsfeest DJ Jubileum, met eigen discobar. Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant.