Home       Contact        Facebook      

Discobar Imagine Music (Oost-Vlaanderen, Gent)
DJ Thierry Heldenbergh
0496 / 97 25 45

Wat is 'Professioneel'?

Een feest zonder zorgen.

 

 

Luisteren naar de klant:

Wat wil de klant bereiken, wat zijn de Úchte behoeftes? Hieruit kan de beste oplossing gezocht worden. Een rustig gesprek op voorhand is dus belangrijk.

 

Kunnen:

Familiefeesten zijn moeilijker om te draaien dan fuiven, omdat er een brede leeftijdverschil is, en veel muziekgenres aan bod moeten komen. Op een fuif daarentegen is maar 1 leeftijdgroep aanwezig met grosso modo maar 1 muziekgenre. De moeilijkheid zit erin dat de DJ een mix moet vinden tussen alle soorten muziek en alle leeftijden, zodat iedereen zich bij het feest betrokken blijft voelen. Ook de aangevraagde liedjes moeten zoveel mogelijk gerespecteerd worden. Dit vereist gevoel voor mensen, en technische bekwaamheid om alle genres vloeiend aan elkaar te beatmixen. Ook de verlichting moet de juiste stemming oproepen. En dit alles mag uiteindelijk niemand storen die rustig aan tafel wil babbelen.
Het is hard werken, en allesbehalve 'gewoon enkele plaatjes opzetten'.

 

Zekerheid:

Voorzorgen waardoor alles altijd vlot verloopt:
- duidelijk contrakt
- alles opgebouwd & getest voordat u toekomt
- reserve-materiaal meehebben
- kabels en statieven proper, veilig & stevig plaatsen
- bij ziekte: vervanging aan dezelfde voorwaarden
- vervangcamionnet bij panne
- stopcontacten zwaar genoeg zodat er geen pannes zijn tijdens het feest
- ik kan ter plaatse alles onmiddellijk zelf aanpassen of herstellen

 

Tevreden:

Een tevreden klant is het toetje op de taart. Als de DJ de vorige stappen heeft gevolgd, dan moet toch 90% van de mensen tevreden zijn. Iedereen zal het natuurlijk jammer vinden dat het niet de hele avond enkel hun muziek was, maar daarvoor moet je dan naar een specifieke fuif gaan.

 

"Een goede DJ" - "Een goede discobar"

Voor mij is iemand een goede DJ, als hij rekening houdt met de wensen van de klant + de gasten, een gezellig en intens dansfeest kan opbouwen en die kan beatmixen. De samenwerking met het zaalpersoneel moet vlot verlopen, en de DJ moet kunnen inspringen op hetgene in de zaal gebeurd.
Hij is verantwoordelijk voor het dansfeest, dus moet hij ervoor zorgen dat het een succes wordt.
 

 

 

   © 2010, Discobar Imagine Music. 

Alle elementen aanwezig op deze site, zij het foto's, grafisch werk, illustraties, Internet codes, tekst, enz. zijn het exclusieve eigendom van Discobar Imagine Music en mogen onder geen geval en op geen enkele manier worden gekopieerd of van deze website worden genomen. Discobar DJ Trouwfeest DJ Trouwfuif DJ Huwelijk DJ Personeelsfeest DJ Jubileum, met eigen discobar. Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant.