Home       Contact        Facebook      

Discobar Imagine Music (Oost-Vlaanderen, Gent)
DJ Thierry Heldenbergh
0496 / 97 25 45
 

Mijn installatie

Trouwfuif in feestzaal Shamrock (Tielt) met de nieuwe installatie voor iets grotere feesten. Bij kleine feesten wordt de installatie beperkt. Links ziet u mijn scherm + beamer (projector)

 

 

 

Hof Ter Mude, Knokke. Nog met de oude installatie.

 

Na het hoofdgerecht wordt de sfeer losser.

 

Sfeerverlichting kan een saaie zaal omtoveren tot een gezellige ruimte.
 
 Eenvoudig maar doeltreffend.

Hortensiahoeve te Kapellen: hier kwam mijn speciale projector hÚÚl goed van pas, want ik had slechts weinig plaats. Alles werd opgebouwd & getest voordat de gasten toekwamen, zodat er geen geklungel was tussendoor.

 

Vuurwerk tijdens trouwfeest. Binnenkort komen hier varianten op.

 

 

Hortensiahoeve te Kapellen: in moeilijke omstandigheden kan mijn installatie vlot omgebouwd worden. In deze feestzaal was geen plaats voorzien voor de DJ, en net hier moest ik ook met de beamer werken ...  (zie vorige foto's). Dit was nog met mijn oude installatie. 

 

Kasteel Coninxdonck te Gentbrugge, nog met mijn vorige installatie.

 

 

Sinds kort mijn nieuwe luidsprekers: Dynacord, Corus Pro. Standaard neem ik 2 aktieve baskasten 'Sub 800 A' + 2 aktieve topkasten 'AM 12' mee, maar dit kan heel vlot uitgebreid worden. Deze combinatie geeft een fantastische klank, en een vol geluid: zowat de Mercedes van de luidsprekers. In deze 4 luidsprekers zitten samen 6 versterkers ingebouwd, zodat het bedrijfszeker is.

 

 

 

Voor recepties of kleine presentaties heb ik 2 aktieve draadloze luidsprekers. Heel handig en discreet.

 

 

Moving Heads

 

 

Allround-DJ / Discobar familiefeest, personeelsfeest: 

Huwelijkfeest, personeelfeest, Jubileumfeest, Huwelijksverjaardag, verjaardagfeest, Communie, ...

 

De standaard uitrusting is voor feesten tot +- 100 personen, en kan gemakkelijk aangepast worden volgens de behoefte (tot +- 250 personen). Er zijn 4 luidsprekers beschikbaar zodat het geluid op meerdere plaatsen kan verdeeld worden (of in meerdere zalen)

Ik selecteer het geluid en licht zodat een sfeervolle avond gegarandeerd is. Niemand ondervindt hinder van een luidspreker die in zijn oor blaast of een spot die het haar verschroeit. Het geluid en licht zijn gericht op de dansvloer, zodat er aan de tafels vrij normaal kan gesproken worden. Later op de avond gaat het er soms iets wilder aan toe ... .

Er zijn 2 draadloze microfoons voor speeches, sketches, Karaoke, ... .

 

De uitgebreide en moderne verlichtingsinstallatie bestaat momenteel uit:

* 2 * 4 krachtige PAR 64 Multicolor LED-spots

* 2 Moving Heads: toffe zaalvullende effecten die telkens van vorm & kleur veranderen ('Intelligent licht')

* 2 Scanners ('Intelligent licht')

* Super-Scimitar scanner: zaalvullend effect dat telkens van vorm & kleur verandert

* een Falcon gobo: vloervullend effect dat telkens van vorm & kleur verandert

* een 3-kleuren laser

* Een grote spiegelbol met bijhorende verlichting

* stroboscoop 750 Watt: enkel voor 'zware' fuiven

* lichtbrug van 4 meter

* een bellenblaasmachine

* een rookmachine

* 2 Wave-effecten projecteren een realistisch rustig kabbelend wateroppervlak of vlammen

 

In optie zijn ook mogelijk:  

* Beamer met projectie-scherm: de projector staat veilig achter het scherm, zodat de dansvloer vrij blijft. Hierdoor kan eventueel de hele nacht door geprojecteerd worden. Alhoewel het scherm 244 cm * 183 cm meet, heb ik heel weinig plaats nodig, en wordt alles proper + veilig ge´nstalleerd.

* Vuurwerk: meestal op trouwfeest. Zie bij 'Huwelijk'

 

Alles wordt op een veilige & propere manier ge´nstallateerd.

 

Verlichting aangepast aan de muziek: 

Bij ieder muziekgenre wordt de bijhorende verlichting gebruikt om de juiste stemming op te roepen: Dance-muziek zal er wilder aan toegaan dan een slow, of een Wals, voor de kinderen is er de bellen-blaasmachine, ... .  Het zal niet continu een discotheek zijn, maar het zal tof zijn voor jong & oud.

 

Thema:

Als het feest een thema heeft, probeer ik mijn discobar ook aan te passen: Golden Sixties-personeelsfeest (of fuif), Far West-bedrijfsfeest, verjaardagsfuif in maffia-stijl, ... . Alle accessoires zijn authentiek, behalve de doodskop ... . 

Tip: Voor een huwelijk heb ik reeds vuurwerk gebruikt bij de openingsdans: spectaculair.

 

 

DJ / discobar trouwfuif, huwelijksfuif, verjaardagfuif, thema-fuif, ...

Op een fuif mag het er iets wilder aan toegaan. Hier is het gebruik van de stroboscoop (750 Watt) mogelijk. Bijhorende accessoires kunnen gewaagder zijn: alles kan besproken worden.

 

   © 2010, Discobar Imagine Music. 

Alle elementen aanwezig op deze site, zij het foto's, grafisch werk, illustraties, Internet codes, tekst, enz. zijn het exclusieve eigendom van Discobar Imagine Music en mogen onder geen geval en op geen enkele manier worden gekopieerd of van deze website worden genomen. Discobar DJ Trouwfeest DJ Trouwfuif DJ Huwelijk DJ Personeelsfeest DJ Jubileum, met eigen discobar. Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant.